راه‌اندازی مرکز تحقیقات فنی و مهندسی در حوزه خرما ضروری است

راه‌اندازی مرکز تحقیقات فنی و مهندسی در حوزه خرما ضروری است

استان بوشهر به عنوان یکی از تولیدکنندگان خرمای کبکاب و زاهدی محسوب می‌شود و مرکز تحقیقات فنی می‌تواند راهگشا برای ایجاد اشتغال باشد.

روابط عمومی/ نشست مشترک فعالان بخش کشاورزی با مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در اتاق بازرگانی بندر بوشهر برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندر بوشهر در این نشست گفت: مصوبه تشکیل صندوق حمایت از سرمایه‌گذاری خرما مهمترین دستاورد جشنواره ملی خرما در سال گذشته در استان بوشهر است.
خورشید گزدرازی با اشاره به ضرورت ایجاد مرکز تحقیقات فنی و مهندسی در استان با اولویت فرآوری تولید و محصولات جانبی خرما، افزود: استان بوشهر به عنوان یکی از تولیدکنندگان خرمای کبکاب و زاهدی محسوب می‌شود و مرکز تحقیقات فنی می‌تواند راهگشا برای ایجاد اشتغال باشد.

رییس اتاق بازرگانی بوشهر با یادآوری درخواست‌های فعالان حوزه خرما افزود: فعالان این حوزه نیز خواهان همکاری سازمان کشاورزی هستند تا با توجه به توانمندی‌های موجود در استان با اولویت فرآوری تولید و محصولات جانبی خرما، مرکز تحقیقات و فنی مهندسی برای این مهم راه‌اندازی شود.
گزدرازی حذف بیمه سهم کارفرما در کارگاه‌های زیر پنج نفر را از دیگر خواسته‌های فعالان این بخش در استان بوشهر عنوان کرد.
خورشید گزدرازی تأکید کرد: اگر این مشکل در سطح ملی برطرف شود، حتی کارگاه‌های فصلی هم می‌توانند از این مزیت استفاده و از رکود خارج شوند.

رییس اتاق بازرگانی بوشهر افزود: با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت خرما در استان بوشهر، می‌توانیم نیروهای زیادی را جذب کنیم تا سهم این بخش در ایجاد اشتغال محقق شود.