تقویت صادرات محصولات تولیدی استان بوشهر/ بخشنامه های متعدد و متضاد و نقدهای وارده

گزدرازی، عنوان کرد: بخشنامه‌های متعدد، متضاد و عطف به ماسبق کردن بخشنامه‌های جدید، افزایش نرخ خدمات بندری، سرگردانی کشتی‌های باری برای خروج از بندر و طولانی بودن پروسه سوخت‌گیری بخشی از مشکلاتی است که استان با آن مواجه است.

خورشید گزدرازی در حاشیه برگزاری نمایشگاه چهلمین سالگرد پیروزی اقلاب اسلامی اظهار داشت: اتاق بازگانی در سال‌های بعد از انقلاب نقش موثری در رفع موانع روابط اقتصادی از جمله رفع تحریم نفتی در دولت شهید رجایی با اعزام هیئت تجاری به ژاپن، تشکیل کمیته معاملات با ژاپن برای تامین کالا‌های مورد نیاز در آن زمان، تشکیل کمیته متعدد اقتصادی با اروپا در اوج بحران و برگزاری نمایشگاه‌های در کشور‌های مختلف جهان انجام داده است.
وی افزود: از سال ۱۳۶۰ اتاق بازرگانی به صورت شورایی اداره می‌شود و تا کنون هشت دوره برگزار شده است که نقش عمده‌ای در رونق اقتصادی کشور و مطالبات بخش خصوصی ایفا نموده و در همه حوزه‌های اقتصادی اجتماعی همراه و همگام با دولت و نظام بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر در ادامه تصریح کرد: اتاق بازرگانی بوشهر از این قاعده مستثنی نبوده و حضوری فعال در جامعه نیکوکاری ابرار بعنوان یک وظیفه اجتماعی همچنین نقش عمده‌ای در پروژه ساخت نمایشگاه بین المللی بوشهر، برگزاری مستمر شورای گفتگو، اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری متعدد و همچنین ساخت چندین مرکز آموزشی در نقاط مختلف استان داشته است.

گزدرازی بیان کرد: از دیگر فعالیت‌های اتاق بازرگانی در استان می‌توان به برگزاری نمایشگاه‌های متعدد در استان بوشهر و در راستای حمایت از فعالیت اقتصادی اعضاء حضور مستمر در جلسات حل اختلاف مالیاتی تامین اجتماعی اشاره کرد.
وی عنوان کرد: تشکیل کمیسون‌های زیر مجموع و تشکل‌های زیر مجموعه از جمله خرما، آبزیان، معادن، آزمایشگاه‌های کالبراسیون و همچنین برگزاری سمینارهای آموزشی متعدد و چاپ چندین جلد کتاب از جمله اسناد کتاب اتاق بازرگانی از سال ۱۳۰۸ الی ۱۳۵۷ از دیگر کارهای انجام شده در اتاق بازرگانی استان بوشهر است.
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر با اشاره به برگزاری مستمر جلسات شورای گفتگو به ریاست استاندار بوشهر، عنوان کرد: برگزاری جلسات شورای گفت‌وگو بهترین فرصت برای طرح مشکلات و مطالبات اعضاء با حضور و ریاست استاندار و همه مدیران اقتصادی بخش خصوصی است.
گزدراری مشکل اصلی امروز اقتصاد ما را تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه کشور ما صادر شده است عنوان کرد و گفت: تحریم‌هایی که علیه کشور ایران شده هر نوع فعالیت تجاری و اقتصادی با چالش‌های مختلف روبرو کرده است که از جمله این مشکلات افزایش هزینه تمام شده کالای صادراتی ایران و تامین مواد اولیه کارخانه‌ها است.
وی گفت: در رابطه با معاملات تجاری و ارتباطات تجاری مهمترین اصل سیستم بانکی و نقل و انتقالات پولی است که تجار اقتصادی ما بدلیل تحریم‌ها از این مزایا برخوردار نبوده و همین مورد یکی از مهم‌ترین چالش‌ها است.
گزدرازی، عنوان کرد: بخشنامه‌های متعدد، متضاد و عطف به ماسبق کردن بخشنامه‌های جدید، افزایش نرخ خدمات بندری، سرگردانی کشتی‌های باری برای خروج از بندر و طولانی بودن پروسه سوخت‌گیری بخشی از مشکلاتی است که استان با آن مواجه است.
گزدارزی بیان کرد: این بخش نامه‌ها و تعارضات نه تنها به کاهش هزینه بخش خصوصی در این شرایط منجر نشده، بلکه تماما هزینه‌های ما را در تولید و تجارت به شدت افزایش داده و قدرت رقابت‌پذیری ما را از بین می‌برد. که این موضوع باعث از دست دادن بازارهایی می‌شود که به زحمت در این سال‌ها توانسته‌ایم برای کالای ایرانی به دست بیاوریم.