اگر وضعیت آلودگی این مناطق تغییر کرد، باید مراحل قانونی طی شود و وضعیت پایش شود و پرچم نصب شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی ستانداری بوشهر گفت: نجات غریق در همه شناگاههای رسمی استان بوشهر مستقر میشود.
عباس برزگرزاده در نشست ساماندهی سواحل استان بوشهر اظهار داشت: در نقاط ساحلی استان بوشهر نقاط مد نظر برای شناگاه رسمی، جتاسکی، قایقسواری و محل شنا تعیین شده است.
وی اضافه کرد: اکنون وضعیت شناگاههای استان را مشخص کردیم و در گامهای بعدی نباید پایش مناطق متوقف شود و پایش باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد. اگر نقطهای آلوده بوده و پرچمگذاری به رنگ زرد شده است، نباید پایش متوقف شود و مطالعات باید ادامه داشته باشد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر ادامه داد: اگر وضعیت آلودگی این مناطق تغییر کرد، باید مراحل قانونی طی شود و وضعیت پایش شود و پرچم نصب شود.
وی با اشاره به اینکه نقاط غیرآلوده که به عنوان شناگاه رسمی شناخته شدهاند، باید با نصب پرچم آبی مشخص شوند بیان کرد: وقتی پرچم آبی نصب میشود باید نجات غریق مستقر شود و در دیگر مناطق تکلیفی برای تامین نجات غریق نداریم.
برزگرزاده تصریح کرد: نجات غریق بر اساس سازمان ورزش و جوانان است و غالب استانها این کار را بر عهده شهرداریها گذاشتهاند و اعتبار آن را شهرداریها پرداخت میکنند و ما هم قولی برای تامین هزینه از سوی شهرداری گرفتهایم ولی در کل وظیفه ورزش و جوانان است.
وی تاکید کرد: وقتی در منطقهای شناگاه سالم اعلام میکنیم و پرچم آبی نصب میشود، باید پلاژ بانوان و آقایان همراه با امکانات سرویسبهداشتی و حمام و. . . در آنجا مستقر شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر افزود: با ایجاد این زیرساختها و نصب پرچمها مسئولیتها محدود به این مناطق است و در دیگر نقاط مسئولیتی نداریم. این در حالی است که باید نجات غریق مستقر شود و امکانات ایجاد شود.